Archives

Post

Chat



Post

Tagged Dari Mira Mirae,..



huhuhu.... sory mira baru nk jwb... ko bertuah sbb ak tgh tension gila babi skang... huhuhu


1st insert this badge or the pic above to inform u have been awarded


2. make sure u take the pic n said it is from

Mira. Jgn sedey2 yea..

3. You should tell 10 facts or hobbies about yourself.

anak ke2 dari 2 adk beradik

hOBi mEndengar sUaRA daN MeLIhat WaJAH oRG DsyGi

kU sKe cITe SeJArah

sYG Mak. mAk La Org Tsyg yG TiNGgal

x Ske Orang yaNg MunGkir JAnji Dan Ckp KOsong

Ske kN Kuching Sgt2

fAV fOod is Nasi(TanPa Nasi Siapalah Ak)

Suke Berangan

Ske Menaip DarI Bkata KatA

ak HanyaLah InSan bIasA Yang bYk KekuRangnnYa



4. You should choose 5 other bloggers (easier the ones who follow you) and tell their names in your blog

1) Mira Balik
2) Suraya
3) Mel
4) Zana
5) Syuk

Letih ak Jawab Tagged Ni.. Adusss



Post

Tagged From Melina Ernie

Sory mel lambat balas ko nyer tagged... sesungguhnya skang ak dalam keadaan yang teramat tension jadi ak pun jwb la tagged ko. diharapkan ngan jwb tagged ko ni ketensionan ak ni akan hilang...

1st: 5 Hadiah yang diinginkan...

Mitsubishi Lancer Evolution V11 GSR AWD Turbo


Sebuah Rumah Banglo Yang ade kolam renang.


Kasih Sayang


Apa2 Jer yang Orang Nk bagi.Asalkan Ikhlas.

oRang Nyanyikan Lagu Khas Utk Ku.

2nd: 5 Ciptaan Yang Paling Disukai
i)Kuching. Paling ske
ii) Air Terjun
iii)Udara Yang Nyaman
iv)Hutan Hujan Tropika
v)Manusia

3rd: 5 Perkara Paling Xske

i)Menunggu
ii)Ditipu
iii)Dikutuk
iv)Musuh
v)Kawan ketika senang




1) Copy image kat atas ni.comment image tu

no comment

2) Tulis sebarang komen pasal penghantar ni

Melina Ernie. My Ex Classmate. Dye xske kitorang sbb 2 pindah g kelas len.. huhu.. sedeyyyy...

3) Send kat mane2 5 blogger yang kamu suka.

* Mel Balik
* Zana
* Mira
* Suraya
* Syukri


Post

TENSION!!!!!

DA dua hari xde air kat ump ni... ssh giler nk idup.. dah la dua tiga hari lagi final da dekat... Xselesa Giler Rasanyer... asyik2 xde air asyik2 xde air... bosan la cmni... ishhh.. tolong lar... UMP!!!! Bengang Giler Ak... Da La Ak Duk Blok Ujung Skali. Leh Dikatakan Sebagai LIFO. Last In First out.. Kenapa ak ckp cm2? blok ak la blok mula2 first out air.. maksudnya blok ak la blok first akan abis air dan blok ak jugaklah last skali air masuk balik... TENSION!!!! arghhhhh tdkkkkkk.....
Masaalah Jer... Adusss....

Tp disebalik kejadian ini ia mengingatkan ak bahawa allah nk tarik nikmat kat kita sekejap je.. huhu.... tp TENSIONNN!!! da la pasni ade kelasss.... nk MANDI!!! huhuhuhu


Post

Lawak bangang kowt

Pada suatu hari Si Alim disuruh oleh emaknya mengambil mangga di kebun. Sedang Alim memanjat pokok mangga, tiba-tiba dia terlihat ke bawah ada sepasang remaja sedang 'bercekerama' . Maka bermula lah adegan sehingga berdirilah bulu roma Si Alim. Dia pun bertahan di atas pohon sambil menahan lututnya yang semakin mulai gemetar.

Tak lama kemudian didengarnya suara isak tangisan remaja perempuan itu, sambil tersendat-sendat dia bicara. "Abang macamana kalau saya hamil nanti? Abang kena bertanggung jawab." "Sudahlah, dik, kita serahkan semua ini pada YANG DI ATAS, " jawab si lelaki..

Si Alim terperanjat lalu dia berteriak, "Wah! wah! kamu berdua yang sedap-sedap di bawah, senang-senang nak serahkan semuanya pada aku! Aku kan cuma tengok saja,aku usik pun tidak!!!"


Post

Sengal Tol La...

Rumahtangga Minah dan Wahid selalu mengalami krisis. Tidak kira siang atau malam, mereka akan bertengkar. Setiap pertengkaran pastinya menggangu jiran tetangga.

"Kalau aku mati, aku akan menjadi hantu dan mengorek tanah di depanku untuk keluar mencekik engkau," terdengar pekikan si Wahid. Jiran yang mendengar terkejut besar dengan ugutan si Wahid terhadap isterinya kerana diketahui Wahid mempunyai ilmu hitam yang sangat luar biasanya.

Beberapa hari berlalu. Wahid ditemui mati akibat mangsa langgar lari. Walaupun benci, tetapi sebagai isteri Minah tetap menguruskan pengebumian suaminya dengan baik. Seminggu selepas itu, jiran tetangga amat kehairanan melihat Minah yang langsung tidak merasa takut dengan ugutan suaminya dahulu.

"Engkau tidak takut dengan sumpah suami kau dulu?" tanya jirannya.
"Tidak!" jawab Minah.
"Biarkan saja dia mengorek tanah. Aku dah tanam dia mengadap kebawah!"


Followers